

Taş tabanlı kara fırınların pişirme özelliklerine göre özel hazırlanan ekmeklik unumuz yoğurma esnasında sertleşme yapmaz, kolay yoğurulur, kolay şekil alır, lezzetli ve aroması yoğundur.
Kullanım Alanları :
Kara Fırında Her Çeşit Unlu Mamüller
İçindekiler :
Buğday Unu, C Vitamini (L-Askorbik Asit-E300), Çeşitli Fungal Enzimler
Ambalaj Şekli :
50 Kg PP ve Bez Çuval, 25 Kg PP, Bez ve Kraft Torba, 1 Kg, 2 Kg, 5 Kg ve 10 Kg Kraft Torba, 0,5 Kg ve 1 Kg Paket.
Muhafaza Koşulları :
Serin, Rutubetsiz ve Kokusuz Ortamlarda Izgaralar veya Paletler Üzerinde Depolanmalıdır.