Konya Çiçeği Baklavalık – Böreklik Un

Özellikle baklava imalatı için hazırladığımız reçeteli harman unumuz ile çıtır çıtır lezzetler üretebileceksiniz. Kolay işlenir, yırtılmaz, oranında şerbet çeker, beklediğiniz sarılıkta kızarır.

Kullanım Alanları:
Baklava ve Börek Çeşitleri

İçindekiler :
Buğday Unu, C Vitamini (L-Askorbik Asit-E300), Çeşitli Fungal Enzimler

Ambalaj Şekli :
50 Kg PP ve Bez Çuval, 25 Kg PP, Bez ve Kraft Torba, 1 Kg, 2 Kg, 5 Kg ve 10 Kg Kraft Torba, 0,5 Kg ve 1 Kg Paket.

Muhafaza Koşulları :
Serin, Rutubetsiz ve Kokusuz Ortamlarda Izgaralar veya Paletler Üzerinde Depolanmalıdır.